Formatia Ancuta Corlatan

Home \ Formatia Ancuta Corlatan

Totul a inceput in 2015 cu “In curand Formatia Ancuta Corlatan”

Acum pot sa marturisesc ca a fost o “nebunie”, insa a meritat fiecare effort.

Timp de 1 an si jumatate am pus bazele a ceea ce este astazi Formatia Ancuta Corlatan.

A fost o perioada dificila, in care componenta formatiei s-a schimbat de 3 ori, insa intr-un final cei care erau meniti sa faca parte din acest proiect mi-au iesit in cale.

Le multumesc pe aceasta cale, tuturor celor care au avut incredere in mine, colegi dar si miri.

Din 2017 ne-am inceput activitatea. Am avut un sezon intens in care satisfactia profesionala a fost pe masura muncii depuse.

In 2018 revenim cu forte proaspete, tehnologie actualizata, echipamente profesionale si repertoriu imbunatatit.

Va prezint Formatia Ancuta Corlatan si va invit sa ne urmariti activitatea si pe facebook si youtube.

 https://www.facebook.com/FormatiaAncutaCorlatan/

https://www.youtube.com/user/corlatanancuta

Pasiunea noastra este muzica, iar succesul evenimentului tau este garantat!

Ionut Ilisoi – voce muzica usoara

Manager și bariton al Coralei profesioniste Ciprian Porumbescu, cu peste 120 de concerte organizate și susținute în Europa si 4 medalii obtinute la concursuri internationale, Ionuț rămâne unul dintre puținii tineri care mai abordează stiluri muzicale precum blues, soul, swing sau rock’n’roll. Interpretul preferat este așa cum v-ați fi imaginat, regele rock’n’roll-ullui, ELVIS PRESLEY.

 

Claudiu Hancu – Clarinet/saxofon

Absolvent al Scolii Populare de Arte “Ion Irimescu” din Suceava si a Universitatii “George Enescu” din Iasi, specializarea interpretare instrumentala, Cludiu vine dintr-o familie cu traditie muzicala, tatal sau fiind cel care i-a insuflat pasiunea pentru muzica.

Considera ca prin munca si perseverenta, aceasta colaborare va atinge potentialul maxim.

 

Florin Pinzari – Trompeta

Mezinul formatiei s-a nascut in ‘94, pe plaiurile Bucovinei, in satul Mihoveni, Suceava, într-o familie cu tradiție muzicala. Inca de la o varsta frageda si-a facut intrarea in lumea muzicii, urmand cursurile Scolii Populare de arte “Ion Irimescu” din Suceava continuand pe aceasta cale pana la finalizarea cursurilor Universitatii “George Enescu” din Iasi (2017).

Perseverenta, responsabilitatea şi studiul intens a atras dupa sine numeroase premii la concursuri nationale si internationale, precum si activitatea in functia de solist instrumentist in cadrul fanfarei Bucovina a Municipiului Suceava, din anul 2009 până în prezent

 

Marius Mihalache – Clape

Pasionat de clape inca de mic copil, Marius a urmat in anul 2000 cursurile Scolii Populare de Arte “Ion Irimescu” din Suceava continuand sa studieze pianul pana in 2011 cand a finalizat cursurile Universitatii de arte George Enescu din Iasi.

Iubirea pentru folclorul romanesc, traditii si obiceiuri populare a dobandit-o de la parinti, cei care l-au ajutat si sustinut intotdeauna. Isi doreste ca alaturi de colegii din formatie sa incante inimile celor care ii asculta.

 

Ancuta Corlatan – voce muzica populara